Sunday , May 28 2023

BEOGRAD KONAČNO DOBIJA GROBLJE KUĆNIH LJUBIMACA: Evo gde će se nalaziti i kako će izgledati (FOTO) | Vesti[ad_1]

There is a 30-year anniversary of the Beograd dobiti groblje kućnih ljubimaca, a sad to see the truth and realism.

Nalazić se se u Bloku 51, imaće 2.300 ma ma za zažimaće površinu od 1,54 hektara.

foto: Beoinfo

– Idejno rešenje je već usvojeno, a u toku je izrada tehničke dokumentacije. It has been reported that the journalists have been working on the basis of their work, but they are not the only ones in the world –

– Groblje će biti urađeno prema svetskim standardima biće podeljeno na tri celine. Prva celina će predstavljati administrativnu zonu, drugs is not only a burden, but it also has a tendency to increase the quality of life.

foto: Beoinfo

Biće to šumsko-parkovsko groblje, koje će imati i pešačke staze. Prostor za sahranjivanje će sadržati trg za ispraćaje, parcele za rozarijume (kasete za čuvanje urnu na zemlji) u kolumbarijume (kasete na zidu). You can do this by using the following options: Planetan r ružičnjak "Vrt sećanja". Vlasnici ljubimaca moći će da biraju tri tipa grobnih mesta, u zavisnosti od veličine životinje.

Elvir Burazerović iz Organizacija za dobrobit izivotne zaštatu životne sredine ORCA kaže da mu nije jasno zašto se toliko dugo čekalo na realizaciju.

– There is no evidence of any damage to the body, but it has been confirmed that it has been confirmed by 15 months, on postage deodoras. Together with the help of the Beograd, the primary pharmaceutical drugs – is the most effective way of life:

– Neki su ljubimce odnosilu u spalionice komunalno preduzeće, dok such ih drugs sahranjivali kodi prijatelja rodaka na selu. Parkovi su postali prava groblja kućnih ljubimaca, ali je to zabranjeno zakonom i loše po sjivotnu sredinu.

ČINJENICE
1.500 grobnih mesta imaće groblje u Bloku 51
800 mesta je predviđeno za urne
21 parking mesto biće obezbeđeno
2 parking mesta imaće osobe is invaliditetom

Zasad
Moguća kremacija

If you do not have the right to work, you will not be able to find the same thing as a 3.5% to 21.000 dinara (if you have a lazy). Prezimanje preminulih ljubimaca od strane nadležnih služe kreće se od 1.200 to 4.100 dinara.

Snalaze se
Divlja groblja na Miljakovcu i Adi

This post is just a part of what's going on, and it's just a Beograda. Najviše ljubimaca je sahranjeno u Miljakovačkoj šumi, na Adi, Savskom i Dunavskom keju.

Kurir.rs/Nevena Tomašević

Foto: Profimedia

Kurir

[ad_2]
Source link